2017. december 1., péntek

Nevetségessé teszi Orbánt és a kormányt Soros!

Soros azt sugallta, a Hírtv-ben, hogy Orbán, Tiborcz, Mészáros, Garancsi, Rogán, gyűlölt földönfutó lesz!

Soros egyetlen bűne a magyarokkal szemben, hogy Orbánt a hatalomhoz segítette! Az ellene megfogalmazott vádakat a néhai Finkelstein, Rogán és Habony eszelték ki, és Orbán a legvadabb és legbrutálisabb módszerekkel hajtja végre!

Megszólalt a Hír tv-ben maga a kormány ördöge, Soros György, emberi hangon, érthetően mondta el, hogy ő nem változott, igazából Orbánnak vele szemben nincs eszköze, valójában Orbán egy maffiózó, akit sajnos ő is támogatott abban, hogy hatalomra kerüljön.


Igazi megbánás és szánalom volt hangjában, mindez a félrevezetett magyar néppel szemben, hiszen ezt az Orbán nevű maffiózót, részben ő szabadított az országra.

A kormány propaganda dübörög az országban, receptje végtelen egyszerű, végy egy távoli embert, akiről sokan hallottak, de nincs köze a mindennapi élethez, töltsd fel hamis adatokkal, próféciákkal, mondatokkal és cselekedetekkel, ezt öntsd le egy kis vidéki antiszemitizmussal, és mű bevetésre kész. Azonban az aljasság ott kezdődik, hogy az egész kampányt, az adófizetők pénzéből, az adófizetők érdeke ellen teszik, úgy, hogy az egész társadalomban félelmet keltenek egy, a valóságban az országot sosem fenyegető, összefoglaló nevén migránsok ellen!

Nem féltem a demokráciát és nem is fanyalgok miatta, mert a mai informatikával ezer módon átszőtt világban Európa közepén, hatalmat lehet szerezni hazugsággal, félrevezetéssel, de ezt büntetlenül megúszni képtelenség!

A kárt minden értelemben a nép fogja elszenvedni a kormány idegenellenes ámokfutásáért, mert egy végtelenül megosztott, lebutított társadalom lesz a végeredmény, tele alaptalan idegengyűlölettel, antiszemitizmussal, nacionalizmussal fűszerezve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése